Appena due settimane fa, non avrei potuto immaginare che con questo distanziamento obbligatorio mi sarei sentito più connesso che mai all’umanità.

Ons internationaal team van 100+ mensen zitten midden in de tweede week van volledig thuiswerken. Ik schrijf deze tekst terwijl ik op mijn terras zit, en kijk hoe mijn kinderen buiten voetballen. Ze denken niet na over de huidige situatie, en ik wil ook niet dat ze hun zorgen gaan maken.

Het Skylum team heeft legendarische plannen en een geweldige visie voor Luminar. Ik ben er zeker van dat dingen terug normaal worden, en dat we allemaal sterker zullen zijn dan ooit. Ik heb het gevoel dat deze scheiding ons team in veel opzichten al sterker en meer op één lijn heeft gebracht. 

Ja vandaag is het wat het is. En we moeten allemaal doen wat we kunnen om tegen deze pandemie te vechten. Dus in april zal het Skylum Team 5 $ doneren voor elke aankoop op skylum.com om COVID-19 te bestrijden en de slachtoffers van de coronavirus pandemie te helpen.

We zullen het geld doneren aan de World Health Organization COVID-19 Response Fund, de Coronavirus Relief Fund door GlobalGiving, Heart to Heart International, en lokale liefdadigheidsinstellingen over de hele wereld. 

Deze week zullen mijn team en ik e-mails sturen naar Skylum business partners en andere fotografiebedrijven met het verzoek om ons initiatief te steunen en bij te dragen aan de bestrijding van dit virus. 

Wees voorzichtig en blijf gezond

Alex Tsepko, CEO van Skylum

Hoe wij (en jij) het verschil maken?  | Skylum Blog(2)

Hoe wij (en jij) het verschil maken?  | Skylum Blog(3)

Ervaar de kracht van Luminar Neo

Probeer gratis Probeer gratis
Hoe wij (en jij) het verschil maken?  | Skylum Blog(5)

Geavanceerde maar gebruiksvriendelijke foto-editor

bekijk opties